Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

To allaboutmusic.gr εντός Ασύλου

Πριν κάποιους μήνες μάς πλησίασε η Ειρήνη Σουργιαδάκη από το site allaboutmusic.gr θέλοντας να μάθει περισσότερα πράγματα για το ντοκυμαντέρ (είχε ήδη γράψει ένα όμορφο κείμενο) μας πήρε και μια συνέντευξη -ήπιαμε κάμποσες μπύρες, περάσαμε καλά.

Η Ειρήνη είναι φανατική της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής του '80 κι ας μην πρόλαβε να τη ζήσει (ίσως, επειδή ακριβώς δεν πρόλαβε να τη ζήσει), έτσι δεν απορήσαμε όταν μας πρότεινε να γίνουν κι άλλες συνεντεύξεις για το site. Όχι μ΄εμάς βέβαια -εμείς ήμασταν (και παραμένουμε) ο πρόλογος. Οι υπόλοιπες συνεντεύξεις θα αφορούν τους συντελεστές της συγκεκριμένης σκηνής. Αυτοί άλλωστε έχουν να πουν πολλά -εμείς απλώς τα καταγράφουμε.

Σήμερα ξεκινάει αυτή η συνεργασία μας με το All about music -και η πρώτη συνέντευξη αφορά τους South of no North. Λινκς των συνεντεύξεων θα υπάρχουν στη δεξιά στήλη της σελίδας του ντοκυμαντέρ -"για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι".

Να είστε λοιπόν προετοιμασμένοι γιατί θα ακολουθήσουν διαδοχικές εκρήξεις. Κι αυτό δεν είναι προειδοποίηση, είναι υπόσχεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Background by Toolbox | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management