Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Λοβιτούρα!

Υπάρχει μια ιστορία σχετικά με το πως γνωρίστηκα με τον Νίκο τον Χανιώτη ο οποίος έχει αναλάβει τη Διεύθυνση Φωτογραφίας του ντοκυμαντέρ και η ιστορία αυτή πάει 4 χρόνια πίσω... Τότε ο Νίκος μού είχε στείλει ένα μέιλ για να μου πει οτι, απ΄όσα διάβαζε στο μπλογκ μου θα πρέπει να μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά! Μου έδινε και λινκ για το συγκρότημα που συμμετείχε -τους Ded City Jetz. Είδα ένα βίντεό τους από λάιβ κι εντυπωσιάστηκα. Μετά τους ξαναείδα όταν άνοιγαν την τελευταία μέρα των συναυλιών των Last Drive στο Gagarin κι έγινα φανατικός τους.

Οι Ded City Jetz δεν υπάρχουν πλέον, αλλά δυο μέλη τους -ο Νίκος ο Χανιώτης κι ο Βασίλης ο Ζερβακάκης έφτιαξαν ένα καινούργιο σχήμα -τους ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ και δίνουν το πρώτο τους λάιβ αυτή την Κυριακή. Παραδέχομαι οτι μου είχε λείψει το γκαραζιέρικο μετα-πανκ τους και η ενέργειά τους πάνω στη σκηνή κι αν νομίζεις οτι είμαι υπερβολικός, πήγαινε να τους δεις και μετά τα ξαναλέμε!Μια πρώτη γεύση μπορείς να πάρεις εδώ -αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το "αληθινό πράγμα"!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Background by Toolbox | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management