Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

+ Κορίτσι Μπαταρία -

"Τις νύχτες ανάβεις τον ουρανό και κοιτάς το τσιγάρο" -λοιπόν, αυτός που μπορεί να γράφει τέτοια πράγματα είναι ποιητής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για την Όλυα Λαζαρίδου και το έργο της με τίτλο "Κορίτσι Μπαταρία", ένα κείμενο εντυπωσιακό.

Είχα δει την παράσταση όταν πρωτοπαίχτηκε στο"Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης" σε πρωτόλεια μορφή, τώρα έχει εξελιχθεί, άρα, περιμένω να την ξαναδώ με αγωνία. Ήταν μια πολύ όμορφη παράσταση, όπου, εκτός των άλλων, ανακάλυψα οτι η Όλυα ξέρει να επιλέγει συνεργάτες! Από τον σκηνοθέτη μέχρι τους μουσικούς (πού διάβολο πάει και τους βρίσκει;) μιλάμε για αποκαλύψεις!

Να πας λοιπόν να τη δεις την παράσταση -γιατί, εκτός των άλλων, η Όλυα ανήκει σ΄αυτό το είδος των μεγάλων θεατρικών ηθοποιών που σπάνια εμφανίζονται αλλά όταν το κάνουν σημαδεύουν μια εποχή.Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει η σελίδα της παράστασης,  κι αν θέλεις να πεις δυο κουβέντες υπάρχει η σελίδα στο facebook.

Η συνέντευξη της Όλυας υπάρχει εδώ.

Και το τρέιλερ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Background by Toolbox | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management