Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Λοβιτούρα!

Υπάρχει μια ιστορία σχετικά με το πως γνωρίστηκα με τον Νίκο τον Χανιώτη ο οποίος έχει αναλάβει τη Διεύθυνση Φωτογραφίας του ντοκυμαντέρ και η ιστορία αυτή πάει 4 χρόνια πίσω... Τότε ο Νίκος μού είχε στείλει ένα μέιλ για να μου πει οτι, απ΄όσα διάβαζε στο μπλογκ μου θα πρέπει να μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά! Μου έδινε και λινκ για το συγκρότημα που συμμετείχε -τους Ded City Jetz. Είδα ένα βίντεό τους από λάιβ κι εντυπωσιάστηκα. Μετά τους ξαναείδα όταν άνοιγαν την τελευταία μέρα των συναυλιών των Last Drive στο Gagarin κι έγινα φανατικός τους.

Οι Ded City Jetz δεν υπάρχουν πλέον, αλλά δυο μέλη τους -ο Νίκος ο Χανιώτης κι ο Βασίλης ο Ζερβακάκης έφτιαξαν ένα καινούργιο σχήμα -τους ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ και δίνουν το πρώτο τους λάιβ αυτή την Κυριακή. Παραδέχομαι οτι μου είχε λείψει το γκαραζιέρικο μετα-πανκ τους και η ενέργειά τους πάνω στη σκηνή κι αν νομίζεις οτι είμαι υπερβολικός, πήγαινε να τους δεις και μετά τα ξαναλέμε!



Μια πρώτη γεύση μπορείς να πάρεις εδώ -αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το "αληθινό πράγμα"!


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μια Δευτέρα στον 98 fm

Βράδυ -μπήκαμε κονβόι τα αυτοκίνητα έχοντας ήδη καθυστερήσει -κρύο πολύ, τσίπουρο (ή ρακί) φλογοβόλο, οι κοπέλες αγκαλιά με τα θερμαντικά σώματα, εμείς οι υπόλοιποι αγκαλιά με τα μικρόφωνα.


Τα παιδιά του σταθμού πολύ ξηγημένα. Μετά από κάτι αρχικά προβλήματα ήχου ξεχαστήκαμε σε μια κουβέντα που ξεκίνησε σιτς 12 τα μεσάνυχτα και θα τράβαγε μέχρι το πρωί αν κατά τις 3:30 δεν θυμόμασταν οτι, χρόνια τώρα, οι Τρίτες είναι εργάσιμες.
Δεν έχουμε κάποιο ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής -έχουμε όμως τις φωτογραφίες της Βάσως Βουγιουκλή για να θυμόμαστε εκείνη την περιπετειώδη Δευτέρα.


Ενίσχυση


Μηχάνημα του διαβόλου


Γυμνά καλώδια



Φωτογραφία

Βάσω Καμαράτου, Βιργινία Κλαστάδα -ψοφόκρυο

ΠιΣέρβερ




Update: Για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ υπάρχει η εκπομπή -χάρη στον φίλο μας τον Ten Thousand Eyes!!! Το πρώτο μέρος είναι λίγο μπάχαλο, λόγω τεχνικών δυσκολιών, αλλά τα υπόλοιπα δύο είναι μια χαρά.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη στον ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2 fm

Αύριο, Σάββατο (11 Φεβρουαρίου) κατά τις 2:30 το μεσημέρι, θα πούμε μερικά πράγματα για το ντοκυμαντέρ με τον Θοδωρή Βλαχάκη, στην εκπομπή των Magic De Spell "Νίψον Ανομήματα", στον ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2 fm.

 

Επειδή, ως γνωστόν, η συγκεκριμένη εκπομπή διαβάζεται και ανάποδα, θα προσπαθήσω να ρωτάω εγώ και ν΄απαντάει ο Θοδωρής ο οποίος, εκτός όλων των άλλων, έπαιζε στο πρώτο πανκ single που γράφτηκε στην Ελλάδα.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Background by Toolbox | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management